Filipinli Yardımcı Ücretleri

Damla İnsan Kaynakları
Filipinli Yardımcı Ücretleri

Ev işi personeli, yaşlı bakıcısı ve çocuk bakıcısı piyasasında son zamanların en çok sözü edilen konularından birinin Filipinli bakıcı ve dadılarla ilgili olanları olduğunu söyleyebiliriz. Filipinli bakıcı arıyorum ilanlarının sıklığı dikkat çekici boyutlarda, dolayısıyla Filipinli bakıcı ücretleri de bu kategoriden gündüzlü veya yatılı personel arayan ailelerin ilgisini çekiyor.

Yardımcılara ve bakıcılara ödenen aylıklar çeşitli faktörlere göre değişiyor tabii ki. Örneğin Filipinli yatılı bakıcı arıyorsanız bunun için 1400 - 1500$ civarında bir ödeme yapmanız gerekebilir. Gündüzlü bakıcıların fiyatları ise 1000$ + 400TL Haftalık izin parasından başlıyor. Bütçesi geniş olan aileler Filipinli yardımcılar için bu tutarları ödemekte pek tereddüt etmiyorlar, çünkü çoğunlukla aldıkları hizmet yaptıkları ödemeyi karşılamaktadır. Şöyle ki:

Ev işlerine yardımcı olması için anlaştığınız personelin enerjik ve titiz biri olmasının yanı sıra işini güller yüzle yapan, bazen sizin farkına varmadığınız detayları bile fark eden biri olmasını istersiniz, değil mi? Filipinli yardımcı adayları bu özelliği taşıyorlar.

Nezaket, saygı ve anlayış arıyorsanız Filipinli yardımcılarda bunu da bulabiliyorsunuz. Önemli bir özellik olarak, Filipinli personelin dinleyen ve öğrenmeye açık olan insanlar olduklarını da eklemek gerekir. Yeni yardımcınız evinizin düzenini, neyin nasıl olmasını istediğinizi bilmiyor olabilir ama öğrenmesi ve istediğiniz gibi hareket etmeye başlaması uzun sürmeyecektir. Filipinliler hizmet sektöründe iyi isim yapmış kişiler olarak değil sadece ülkemizde değil, başka ülkelerde de ısrarla talep ediliyorlar.

Ölçülü davranışları olan, nerede nasıl davranacağını bilen, üstlendiği işleri özenle yerine getirdiği gibi her zaman derli toplu ve temiz olmaya da dikkat eden bir yardımcıya ihtiyacınız varsa size tavsiyemiz yine Filipinli yardımcılar olacak. Filipinli personelin piyasada çalışkan ve disiplinli olmalarıyla da tanındıklarını eklemek isteriz.

Filipinli yardimci ücretleri rahat bir bütçesi olan aileleri zorlamamakta ve verilen titiz hizmet ödenen aylığa değmektedir. Küçük bir araştırma yaparsanız Filipinli personel çalıştıran ailelerin çoğunlukla memnuniyet cümleleri kurduğunu fark edersiniz. Çocuğunuz için İngilizce bilen, sabırlı, güleç ve şefkatli bir dadı veya evinizin işlerini titizlikle çekip çevirecek bir yardımcı arıyorsanız Filipinli yardımcı alternatifini araştırmanızı kesinlikle tavsiye ederiz. 

BLOG KATEGORİLERİ
Faydalı Bilgilerİş Hayatı / KariyerGenelHizmet Noktalarımız