Üst Düzey Yönetici Asistanı

Damla İnsan Kaynakları
Eleman Arıyorum Firmanıza-Evinize Eleman mı Arıyorsunuz?
İş Arıyorum Hemen Bilgilerinizi Bırakın, İş Sizi Bulsun !

üst düzey yönetici asistanıBir üst düzey yöneticinin asistanı telefonlara bakmaktan, çalışma ortamının temizlik ve düzenini sağlamaktan, gerektiği zaman yöneticiye ve konuklara ikramlıklar servis etmekten daha fazlasını yapabilecek biri olmalıdır.

Zamanınızı kusursuz bir şekilde planlayacak, randevularınızı ayarlayacak, buluşma taleplerinizi ve mazeretlerinizi gerekli yerlere iletecek, gerektiği zaman sizi toplantılarda temsil edecek, iş toplantılarında ve seyahatlerinde yanınızda olabilecek bir üst düzey yönetici asistanı arıyorsanız Damla Danışmanlık sizin için doğru adrestir.

CV portföyümüzde bulunan üst düzey yönetici asistanları üniversite veya lise mezunu, alanında akademik eğitim almış ya da kurslara katılmış, istediğiniz raporları ve istatistikleri hazırlayabilecek, iletişim yeteneği yüksek, yabancı dil bilen, görünümüne önem veren kişilerdir.

Sizi farklı pozisyonlardaki beyaz yakalı personel adaylarımızla buluşturmak için her zaman uygunuz, her zaman müsaidiz. İsminizi hizmetlerimizden memnun olan müşterilerimizin uzun listesine eklemekten mutluluk duyarız.

Üst Düzey Yönetici Asistanı Arıyorum diyorsanız tıklayın.