Filipinli Bakıcı Arıyorum

Damla İnsan Kaynakları
Filipinli Bakıcı Arıyorum

Çocuğuma bakması ve / veya İngilizce öğretmesi için, ev işlerine yardımcı olması ve yemek yapması için, yaşlı aile büyüğüme bakım hizmeti vermesi için Filipinli bakıcı arıyorum diyenler arasında mısınız? Filipinli yardımcı ve bakıcıların tercih edilmelerinde etken olan özelliklerini de biliyor olmalısınız o halde. Biz yine de bu konuda bazı bilgiler vererek başlayalım söze:

*Filipinli bakıcılar piyasada ölçülü ve nazik insanlar olarak tanınıyorlar. İşverenlerin çoğu onların davranışlarından memnun; zira gereksiz yere çatışma yaratıyor, küçük olayları büyütmüyorlar.

*Filipinli bakıcı arayanların bir kısmını sofrasında egzotik Uzak Doğu yemekleri görmek isteyen aileler oluşturuyor. Böyle bir tercihiniz varsa siz de ülkesinin mutfağından birçok yemek çeşidini bilen bir Filipinli yardımcıyla anlaşmalısınız. Filipinlilerin mutfak işlerinde beğenilmelerinin sebeplerinden biri de gayet temiz ve titiz bir şekilde çalışmaları.

*Filipinli yardımcılar işten kaçmayan, çalışkan insanlar; bu yüzden çeşitli ülkelerde hizmet sektöründe çalışılıyor ve beğeniliyorlar.

*Çocuklara ve bakıma muhtaç yaşlılara karşı şefkatli, ilgili ve sıcak davranmaları da Filipinleri bakıcıların ısrarla aranmasına yol açan etkenler arasında.

*Filipinli bakıcı arıyorum ilanlarının epeyce bir kısmı çocuğunun İngilizce öğrenmesini isteyen aileler tarafından veriliyor. İngilizce ülkenin resmi dillerinden biri olduğundan, Filipinler’den gelenlerin çoğu iyi derecede İngilizce konuşuyor.

Bunların yanı sıra Filipinli yardımcılar görünümlerine dikkat eden temiz ve bakımlı kişiler olarak biliniyor. Bakım verdikleri çocuklara karşı disiplinli bir yaklaşım sergiliyor, fakat onlarla beraber eğlenmeyi, onları güldürüp keyiflendirmeyi, oyunlar oynamayı da ihmal etmiyorlar. Şefkatli ve güler yüzlü yapıları sayesinde yaşlıların gönlünü almakta zorlanmıyorlar. Ayrıca arzu ederseniz Filipinli yatılı bakıcı adayları bulabiliyorsunuz.

Gördüğünüz üzere Filipinli yardımcıların çocuk ve yaşlı bakımı, ev işleri gibi alanlarda tercih edilmeleri boşuna değil. Aradığınız özelliklerin hepsine sahip olan, sabıkası olmayan, ülkemizde yasal bir şekilde barınabilecek bir Filipinli dadı veya yardımcı bulma meselesine gelince; bunun için Çalışma Bakanlığına bağlı, saygın ve tecrübeli istihdam büroları ile bağlantı kurmalısınız.

BLOG KATEGORİLERİ
Faydalı Bilgilerİş Hayatı / KariyerGenelHizmet Noktalarımız