Bebek Bakıcısı

Damla İnsan Kaynakları

 

Her annenin ideal bebek bakıcısı anlayışı farklıdır fakat ailelerin bakıcılardan ortak beklentileri de vardır; güler yüz, şefkat, çocuk sevgisi, güvenilirlik, istikrar ve sabırlılık gibi. Bir bebeğin gereksinimleri sadece temiz ve tok tutulmak değildir; bebekle iletişim kurmak, oyunlar oynamak, nesnelerin özelliklerini ve farklarını kavramasını sağlamak, onun davranış problemlerinin farkına varmak ve bunları çözmeye çalışmak gerekir. Damla Danışmanlık olarak CV portfoyümüzde bulunan farklı özelliklerdeki adaylarla size bu konuda yardımcı olmaya hazırız.
22 yılı aşkın bir süredir bu sektörde yer alan firmamız 14 yıldır özel istihdam bürosu olarak da hizmet vermektedir. Farklı işler için eleman arayan birçok müşterimizin talebini karşıladık, işe ihtiyacı olan pek çok kişiyi uygun pozisyonlara yerleştirdik ve giderek daha çok bilinmekten, daha çok kişiye yardımcı olabilmekten dolayı mutlu ve gururluyuz. Bebeğinizin en iyi şekilde bakılmasını ne kadar önemsediğinizi biliyoruz, işe giderken gözünüzün arkada kalmamasının ve çocuğunuzun güvenlik içinde ve mutlu olmasının sizin için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Amacımız, daha doğrusu amaçlarımızdan biri çocuklarının bakımı için iyi bir bebek bakıcısı arayan aileleri en uygun, en doğru adaylarla tanıştırmaktır.

Bize neler beklediğinizi detaylı bir şekilde açıklarsanız yaş grubu, cinsiyet, eğitim düzeyi, deneyim ve yetenekler, kişilik özellikleri gibi açılardan isteğinize uyan kişileri sizinle buluşturmak için elimizden geleni yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Öğrenecek şeyler asla bitmez fakat bu geçen yıllar içinde çok şey öğrendik, çok tecrübe edindik; tecrübelerimizi müşterilerimizin talepleri doğrultusunda değerlendirmek ve onların eleman ihtiyaçlarını karşılamak bize büyük keyif veriyor. Bizler de anne – babayız ve ailelerin çocuklarına yönelik duygularını biliyoruz.

Herkes çocuğu için en iyisini ister. Çocuğunuz için en iyi bakıcıya ulaşmanız yolunda size yardımcı olmaktan onur duyarız. Belki yarım günlük, belki tam günlük, belki de yatılı bir bebek bakıcısı arıyorsunuz; bakıcının sadece bebeğinizle ilgilenmesini istiyor veya bazı ev işlerine de yardımcı olmasını talep ediyorsunuz, belki çocuğunuzun bir rahatsızlığı var ve o rahatsızlık konusunda tecrübesi olan bir bakıcıya ulaşmak istiyorsunuz.

Belki de belli bir konuda bilgisi / yeteneği olan, çocuğunuzu daha bebeklikten itibaren o konuda eğitebilecek birini arıyorsunuz. Siz isteklerinizi bize ayrıntılı olarak iletin yeter, biz en doğru kişilerle görüşmenizi ayarlamak üzere hemen faaliyete geçmeye hazırız. 

BLOG KATEGORİLERİ
Faydalı Bilgilerİş Hayatı / KariyerGenelHizmet Noktalarımız