Yabancı Çocuk Bakıcısı

Damla İnsan Kaynakları

Yabancı çocuk bakıcısı Günümüz dünyasında farklı dilleri konuşabilmek önemli ve küçük çocuklar da yabancı dilleri öğrenmeye çok yatkın. Birçok aile başta bu konu olmak üzere çeşitli sebeplerle çocuklarına bir yabancı çocuk bakıcısı tarafından bakım verilmesini tercih ediyor. Damla Danışmanlık olarak ev işi temizlik personeli, oyun ablası, bebek bakıcısı, refakatçi, hastabakıcı ve özel şoför ihtiyaçlarınız için hizmetinizde olduğumuz gibi bu konuda da yanınızdayız.

Çocuğunuzun büyüme sürecinde ana dilinin yanında bir de yabancı dil öğrenmesini istiyorsanız kriterlerinizi netleştirin ve bizimle iletişime geçin, sizi aradığınız özelliklere sahip bir bakıcıyla buluşturmak için hemen harekete geçelim. Çocukluk çağı insan zihninin çok berrak ve açık olduğu bir çağ; çocuklara bu dönemde öğretilen değerler ve kazandırılan vasıflar ileriki zamanlar için temel oluşturuyor.

Yabancı çocuk bakıcısı olarak iş arayan kişilerin çoğu hayatınızı çeşitli açılardan kolaylaştıracak nitelikte ve eğitimli insanlar, bu yüzden bazı aileler onlarla çalışmayı tercih ediyor. Araştırmalar 7 yaşına kadar olan çocukların ana dilleriyle beraber 1 yabancı dil de öğrenmekte çok başarılı olduklarını gösteriyor; bu yabancı çocuk bakıcılarının tercih edilmesindeki önemli etkenlerden biri. İnsan istedikten ve yeterince çalıştıktan sonra her yaşta yabancı dil öğrenebilir tabii; fakat insan bünyesinde buna yönelik doğal bir yatkınlık var ki 7 yaşına kadar zirve noktasında olan bu yatkınlık ergenlik döneminden itibaren azalmaya başlıyor.

Yabancı çocuk bakıcıları çocuklara bu açıdan çok faydalı olabiliyorlar. Kuşkusuz yabancı çocuk bakıcınızdan bekleyeceğiniz tek şey 1 veya daha fazla yabancı dil biliyor olması olmayacak. Çocuğunuzun hangi dili öğrenmesini tercih ettiğiniz, gündüzlü bir bakıcıya mı yoksa yatılı çocuk bakıcısına mı ihtiyaç duyduğunuz, ev işleri konusunda yardım talep edip etmediğiniz, kaç yaşlarında bir bakıcıyla anlaşmak istediğiniz; bunları iyice belirlemeniz gerekiyor. CV portföyümüzde yabancı çocuk bakıcısı kategorisine giren farklı özelliklerde adaylar var, sizi bunların içinden en uygun olanlarıyla tanıştırmak üzere dilediğiniz anda harekete geçebiliriz, siz yeter ki ne istediğinizi netleştirin. Tecrübelerimize dayanarak size bu konuda da rehberlik yapabiliriz, bunun için bize telefon etmeniz yeterli. 

BLOG KATEGORİLERİ
Faydalı Bilgilerİş Hayatı / KariyerGenelHizmet Noktalarımız