Yaşlı Bakıcısı Arıyorum

Damla İnsan Kaynakları

Çalışan hamile anneler bebekleri henüz doğmadan bebeklerinin bakımı konusunda arayışa girmekte ve öncelikle çevreden, yakın dost, arkadaş ve akrabalardan iyi bir bebek bakıcısı bulmaları konusunda yardım ve destek istemekte ve tüm tanıdıklarına bebek bakıcısı arıyorum aklınızda bulunsun şeklinde mesaj iletmektedir. Hiç bilmediği, tanımadığı kişilere bebeklerini bırakmak istememektedirler. Ancak günümüzde annelerin bu şekilde bir arayışa girmelerine, doğacak bebeğin bakımı konusunda panik yapmalarına hiç gerek yok. Çünkü aileler kadar bebekleri düşünen, bu konuda ailelere profesyonel olarak hizmet veren insan kaynakları şirketleri bulunmaktadır. Aileler “Peki bu şirketlere nasıl güveneceğiz?” diyebilir ve bu sorularında da yerden göğe kadar haklıdır. Ne yazık ki yasal olarak işlemlerini tamamlamamış, Bakanlık izni olmadan çalışan bu tür şirketler bulunmaktadır.

Aileler bu konuda dikkatli davranmalı ve bizzat insan kaynakları şirketlerine giderek görüşmeli, şirket hakkında kısa bir araştırma yapmalıdır. Ancak aileler, dedektif gibi araştırma yapmayı gereksiz buluyor ve yine de çok iyi bir bebek bakıcısı arıyorsa Damla İnsan Kaynakları şirketine ulaşmalıdır. Damla insan kaynakları Şirketi 0-3 yaş arası bebeklerinize 50.000 cv arasından istenen niteliklere uygun en iyi bebek bakıcısını bulmaktadır. Deneyimli, referanslı, eğitimli bebek bakıcısı ile aileleri görüştürmektedir. 3 yaş üstü çocuklarınız için çocuk bakıcısı arıyorum diyorsanız yine Damla insan Kaynakları Şirketi 50.000 kişilik cv. havuzundan profesyonel olarak çocuk bakıcılığı yapan ve dinamik, eğitimli, referanslı, tecrübeli istenen nitelikleri taşıyan çocuk bakıcı bulmaktadır. Damla İnsan kaynakları yaşlı bakıcısı arıyorum taleplerine de cevap vermektedir.

Yaşlı bakımı için genç, dinamik, sabırlı, güler yüzlü, deneyimli ve referanslı elamanlar ile hizmet sunmaktadır. Bebek bakıcısı, çocuk bakıcısı, yaşlı bakıcı hizmeti sağladıktan sonra temin ettiği elemanların 2 ay içerisinde işi bırakmasında, aynı niteliklere sahip yeni bir eleman göndermektedir. İş gücü açığının giderilmesi, eleman arayanlar ile iş arayanların buluşturulması sağlanmakta ve teknolojik alt yapı kullanılmakta, özverili ve profesyonel çalışma ile mavi yaka, beyaz yaka eleman ihtiyaçları karşılanmaktadır. Hizmet sektörü içinde uzun yıllardır yer alan Damla İnsan Kaynakları müşteri memnuniyeti sağlamış ve sektörün öncü ve tanınan şirketleri arasında yer almakta ve kaliteli hizmet anlayışı ile gelecekte de hizmet kalitesini yükselterek devam edecektir.

BLOG KATEGORİLERİ
Faydalı Bilgilerİş Hayatı / KariyerGenelHizmet Noktalarımız