Yatılı Çocuk Bakıcısı

Damla İnsan Kaynakları

Yatılı Çocuk Bakıcısı Çalıştığınız için veya başka bir sebeple bir çocuk bakıcısına ihtiyacınız varsa çocuğunuzun bakıcıların en iyisi, en şefkatlisi, en sevgi dolu ve güvenilir olanı tarafından bakılmasını istersiniz kuşkusuz. Damla Danışmanlık olarak biz de bunu istiyoruz ve sizi en iyi gündüzlü veya yatılı çocuk bakıcısı ile adayları ile buluşturmak için çalışıyoruz. İnsan kaynakları sektöründeki yaklaşık 22 yıllık tecrübemizin yanı sıra 14 yıldır da özel istihdam bürosu olarak faaliyet göstermekteyiz.

Bu süre boyunca çok şey gördük, çok şey öğrendik. Deneyimlerimizin ışığında size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Evinizde yatılı olarak kalacak bir bakıcının çocuklara karşı sevgi dolu, anlayışlı, sabırlı ve şefkatli olan; çocuk psikolojisinden anlayan biri olması gerekir. Bunların yanında kendisi son derecede güvenilir biri olmalıdır; çünkü çocuğunuz uzun saatler boyunca onunla yalnız kalacak. Okul çağında ve yapılması gereken ödevleri olan bir çocuğunuz varsa ödevlere yardımcı olabilecek bir yatılı çocuk bakıcısı isteyebilirsiniz; çocuğunuza bir yabancı dili, bir müzik aletini çalmayı veya satranç oynamayı öğretecek bir bakıcıyla çalışmak isteyebilirsiniz. Çocuk bakıcısından beklediğiniz başka şeyler de olabilir, örneğin ailecek tatile çıktığınız zaman sizinle birlikte gelecek birini tercih edebilirsiniz. Bunların hepsini belirleyip bize bildirdiğinizde hemen harekete geçer, istediğiniz özelliklerde bir bakıcıyla en kısa zamanda tanışmanızı sağlarız. Çocuk bakıcısı seçmek anne babaları zorlayan bir süreçtir.

Bu işi eşe dosta haber salarak da yapabilirsiniz kuşkusuz ama bu hem karşınıza kriterlerinize hiç de uygun olmayan adaylar çıkmasına, hem de uygun bakıcıya daha uzun zamanda ulaşmanıza yol açar. Tanıdıklar sizin nasıl bir yatılı çocuk bakıcısı istediğinizi bilseler bile işe ihtiyacı olan bir yakınlarının hatırını kıramayıp istediğiniz özelliklere sahip olmasa bile onu karşınıza çıkarabilirler örneğin. Oysa belki sizin doğru bakıcıyı bulmak için fazla zamanınız yoktur. Ayrıca doğal olarak böyle önemli bir arayış içindeyken çocuğunuzu emanet edemeyeceğiniz kişilerle zaman kaybetmek istemezsiniz. Bu sektörde çalışan profesyoneller olarak biz ne istediğinizi tam olarak anlar ve en kısa sürede en doğru adaylarla buluşmanızı organize edebiliriz. Yatılı çocuk bakıcısının dışında oyun ablası – abisi, ikiz bebek bakıcısı, hasta bakıcısı gibi personel arayışlarınız için de hizmetinizdeyiz. 

BLOG KATEGORİLERİ
Faydalı Bilgilerİş Hayatı / KariyerGenelHizmet Noktalarımız