Bebek Hemşiresi

Damla İnsan Kaynakları

 

Sevgi, şefkat, koruma içgüdüsü gibi duygular anneliğin doğasında vardır; bebek bakımıyla ilgili bazı ayrıntıları ise öğrenmek gerekir. Yeni doğum yapmış bir annenin etrafında tecrübeli aile büyükleri olu genellikle ve anneyi bebeğe ne şekilde bakması konusunda bilgilendirirler. Çocuk sahibi olmuş arkadaşlar da insana bu açıdan yararlı olabilir. Bir alternatif de evinizde bir süre için bir bebek hemşiresi bulunmalıdır ki bunun avantajı şudur; bazıları birbiriyle çelişen bilgiler yüzünden kafanız karışmaz, bilimsel bir yönü olmayan tavsiyeler almazsınız, yaptıklarınızın tam olarak doğru olduğundan emin olursunuz. Bebeğinizin bir rahatsızlığı varsa bebek bakımı konusunda özel eğitim almış bir hemşirenin size büyük faydası olacaktır tabii. Ama evde bir bebek hemşiresinin olması sadece sağlık sorunu olan bebekler için avantajlı değildir, bu eğitimi almış biri sağlıklı bebeklerin bakımı için de tutulabilir ve gayet faydalı olur.

22 yıldan fazla zamandır insan kaynakları sektöründe yer alan, 14 yıldır da özel istihdam bürosu olarak hizmet veren Damla Danışmanlık her türlü personel ihtiyacı için müşterilerinin hizmetindedir, bebek hemşiresi ihtiyacı da dahil tabii. Bir yeni doğan bebek hemşiresi ile anlaşmak anne ve bebeğin birbirlerine alışmaya çalıştıkları ilk zamanların daha hafif ve rahat geçmesini sağlar. Etrafınızda bir hemşire olursa bebeğinizi doğru bir şekilde ve yeterince beslediğinizden, uygun şartlarda yıkadığınızdan, alt temizliğini doğru yaptığınızdan emin olabilirsiniz. Çok önemli bir nokta daha var ki o da şudur; tecrübeli gözler bebeğinizle ilgili bir sorunu, bir yanlışı hemen fark edecektir, böylece alınması gereken önlemleri zaman kaybetmeden alabilirsiniz.

Ayrıca bazı anneler doğum sonrasında oldukça zor bir süreç geçirirler, bir sebeple normalden uzun bir süre yatak istirahatı yapmaları gerekebilir, yeniden eski hareketliliklerine dönmeleri fazla zaman alabilir. İşini bilen birinin varlığı böyle durumlarda da çok faydalı olur. Doğum yaptıktan sonraki ilk zamanlarda kendiniz ve bebeğinizle ilgili olarak her şeyi doğru bir şekilde yapmak, tereddütlere kapılmamak, farklı yönlendirmeler arasında bocalamamak güzel olur değil mi? Bir bebek hemşiresi ile anlaşmak size işte bu avantajı sağlar. Böyle bir ihtiyacınız olduğu anda en kısa sürede en uygun kişiyi bulmak ve sizinle buluşturmak için biz her zaman hazırız efendim, bekleriz. 

BLOG KATEGORİLERİ
Faydalı Bilgilerİş Hayatı / KariyerGenelHizmet Noktalarımız